HESTEHÅR- NØGLERINGE

1 NØGLERING

Tykt og kraftigt firkantet flet AF HESTEHÅR med håndsmedede STERLING sølvender og sterling sølvnøglering. Flet 7-8 cm.- eller efter ønske. Klassiskt og stilrent design.

Forbrug to fingre- 40 cm.

Pris 700,-

Vælg mellem hestehår fra BY WITTING eller EGNE HESTEHÅR

2 ELEGANT NØGLERING MED HESTEHÅR

Kraftigt rundt flet af hestehår udsmykket med en Swarovski perle og en sølv-englevinge. Afsluttet med sterling sølvrør og kliknøglering i stål.

Forbrug en fingertykkelse halehår- 30 cm.

Pris 600,-

Vælg mellem hestehår fra BY WITTING eller EGNE HESTEHÅR.

3 HESTEHÅR, SWAROVSKI PERLE OG SØLV

Rundflettet nøglering udsmykket med en Swarovski perle. Håndsmedet endestykke og nøglering  i 925 sterling sølv. Swarovski perle- sort, mørk grå, guld eller sølv.

Forbrug en lillefinger halehår- 40 cm.

Pris 700,-

Vælg mellem hestehår fra BY WITTING eller EGNE HESTEHÅR.

4 NØGLERING, VEDHÆNG, SØLV OG HESTEHÅR

Bredt fladt flet af hestehår afsluttet med håndsmedede endestykker i 925 sterling sølv. Nøglering også i sølv. Enkelt og stilrent design.

Forbrug en fingertykkelse halehår 40 cm. lang.

Pris 800,-

Vælg mellem hår fra BY WITTING eller EGNE HESTEHÅR.

5 HUNDEHÅR, KATTEHÅR ELLER HESTEHÅR

Har du kun ganske få hår  fra din HUND, KAT eller HEST, eller er HÅRENE meget korte, er denne nøglering en mulighed. Nøgleringen består af en lille mundblæst glaskolbe ca. 3 cm. lang. Inde i den viste kolbe er lagt hår fra 5 forskellige hunde og 5 små 2 mm. sølvperler- en for hver hund. Kolben er afsluttet med et  sølv-endestykke og en sølvnøglering. Vedhænget er en sølvkæde og 5 små sølvplader, hvor forbogstavet på hver hund er indgraveret Da kolberne er mundblæste, bliver hver kolbe unik, ligesom udsmykningen til denne model aldrig er den samme. Kolben kan også bruges som vedhæng i en halskæde,

Forbrug- de hår du har.

Pris 800,-