HESTEHÅRSSMYKKER FRA BY WITTING

Hestehår – ARMBÅND AF HESTEHÅR – smykker af hestehår – vil du vide mere, så læs videre.

SMYKKER AF HESTEHÅR FRA BY WITTING

Hestehår fra halen på din hest bliver til smukke smykker med  en fortælling. Hvert smykke får sin helt egen historie i mindet om det, hest og rytter har haft sammen, og du er som kunde med hele vejen. Hvert eneste smykke bliver unikt, og vi bestræber os på at lave håndværk i høj kvalitet. At fremstille smykker af hestehår er kunsthåndværk. Det er præcisionsarbejde fra start til slut, og resultatet bliver heldigvis derefter.  

Alle smykker fremstilles i hånden og på eget værksted, og jeg laver alt selv lige fra vask, optælling og flettearbejdet, til jeg står med det færdige smykke i hånden.

Hestehår -SMYKKER AF HESTEHÅR – der er mange muligheder. 

Vi fremstiller alle de modeller, der ses på hjemmesiden, men laver også mange specialordrer, hvor kunden selv har nogle ideer og ønsker. Ligeledes reparerer vi hestehårssmykker og laver forandringer på smykkerne. 

Hestehår: Det er altid bedst at flette med halehår, fordi halehårene er stærke og lange, men har man kun en tot fra manen, kan du sagtens få lavet et smukt smykke – det finder vi ud af i samarbejde.

BESØG OS: 

    Hestehår – armbånd af hestehår – smykker af hestehår. Vil du gerne se og mærke smykkerne, er du altid velkommen til at besøge os,  få taget mål, prøve vores smykker eller bare kikke. Ring venligst og aftal tid. 

Smykkerne sælges via hjemmesiden, på messer eller fra privatadressen. 

Firmaet ejes af: Birgitte Witting

Bøgevej 17

5792 Årslev

Telefon: 21497884

Mail: info@bywitting.dk

CVR: 35260536